Hvilken rute skal vi velge?

Hvilken rute skal vi velge? Vi har snakket med noen som har gjort dette før og forstår det slik at det er like greit å ta strake veien til vi nærmer oss Mongolia. Vi har 4 uker til rådighet og vil bruke mest mulig av tiden der det er finest å kjøre.

Heldigvis er der veldig mange med kunnskap om slikt der ute så vi er takknemlig for alle råd og tips. Vi kan kontaktes på ulanbator2020@gmail.com eller i kommentarfeltet her.

Har lyst innom Moskva på veien bort, men ellers er ruten “åpen”. Er det noe vi “må se” på veien bort, eller noen fantastiske veier noen vet om er det bare å gi beskjed 😉

——————————————————————————————————————

Which route should we choose? We have been talking to someone that previosly took this trip and have gotten the impression that we should take a direct route until we are close to Mongolia. We have in total four weeks, and we want to use our time at the best possible routes.

Luckily for us there are many out there with knowledge regarding this trip, and we are greatfull for tips and inputs. It is possible to reach us at ulanbator2020@gmail.com, or in the commentsections after this post.

Our only set goal at the time is to visit Moskow, othervise the route is unclear. We are greatful for tips regarding any “must-see” on the road or any great roads in particular!

Per, Kenneth og Siggen

7 thoughts on “Hvilken rute skal vi velge?

Lykke til på turen ,blir kanon å følge doken , enjoy and drive safe

Reply

Takker for det 🙂

Reply

Helt rått. Jeg har veldig lyst på denne turen selv, så kommer til å følge dere tett. Det er tyve år siden jeg kjørte fra New York til Ushuaia med kona bakpå, 60Kkkm på et år, eller ca 5000km i måneden(http://rocinantestravels.com). Trekker vi fra de lange oppholdene her og der, så endte månedsnittet på litt under det dere skal kjøre på fire uker. Så jeg er enig i å kjøre mye til å begynne med, for så å kunne nyte eventyret mot slutten uten å føle tidspresset.
Det hadde vært kult med et overslag over kostnader når dere har det. Tvi tvi med forberedelsene.

Reply

Takk for det, høres ut som du har hatt en flott tur også. Ikke helt klar med kostnader enda, skal sende hjem syklene så det vil nok utgjøre en stor del av budsjettet ? Skal komme med et overslag senere ??

Reply

Blir spennende å følge dere, vurderer selv å ta denne turen om 2-3 år, men har bare dårlige kompiser som ikke vil være med 🙂

Reply

Da er det en ting å gjøre, finn deg nye kompiser 😉

Reply

Ja, det måtte jeg. Fortsatt usikker på hvor gode de er. Kanskje jeg ikke klarer å holde følge ?

Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *